U MENI BUKTI VATRA! Legendarni pevač se oženio u 84 godini! Tozovac stao na ludi kamen, kad vidite mladu NEĆE VAM BITI DOBRO, pa kud NJU nađe? (FOTO)

  0
  4393

  Da ljubav ne poznaje granice ili dob, do sada smo se mogli stotine puta uvjeriti u to kad smo vidjeli muškarce ili žene koji ulaze u brakove u vrlo kasnoj dobi, jer jednostavno više ne mogu izdržati sami. Danas vam donosimo vijest koja je Srbiju obilježila u Novoj godini bez virusa korone ili crne kronike, a to je da je legendarni pjevač Tozovac konačno stao na ludi kamen.

  Čovjek koji se oduvijek smatrao vječnim neženjom i nikada neće stati na ludi kamen, učinio je to jučer, pa čak i u 84. godini! Slavica Mima njegova je odabranica s kojom je u vezi posljednjih 40 godina i smatrao je da je došlo pravo vrijeme da napokon svoju vezu ozvaniči, nakon puna 4 desetljeća koja su proveli zajedno.

  Vjenčanje je održano sa samo nekolicinom njihovih prijatelja, ispoštovali su cijeli protokol iz kriznog stožera, a Slavicina prijateljica Biljana s veseljem je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz prigodnu poruku “Tozovac se ženi, dignimo čaše”. “Moja Mimica je lijepa žena, brine se o kući, brine se o meni, divna je baka jer ima i unuku, pa žena ima 100 moći, stigne do svega. Jednom sam sanjao u snu da je umrla.

  Zaplakao sam živ u snu, zagrlio je u grudima, a kad sam ustao i vidio da je živa, bio sam najsretniji čovjek na svijetu. Ja sam Vodenjak u horoskopu, i vjerujte mi, ne mogu to izdržati sam, ne znam kako bih bio bez svoje Mimice, koja se sjajno i lijepo brine za mene “, rekao je presretni Tozovac.

  LEAVE A REPLY