Sad se bahati milionima a JELA HLEB OD 3 DANA! EVO gde je odrasla, kupala se u PLASTIČNOM KORITU, a sada ima đakuzi na SVAKOM SPRATU! (FOTO)

  0
  8143

  Vjerujemo da ste do sada puno puta čuli ovakvu ili sličnu priču, gdje je poznata osoba, bilo iz glazbenog svijeta bilo iz sporta, imala vrlo teško djetinjstvo. Primjerice, jedan Zlatan Ibrahimović, jedan od najvećih nogometaša današnjice, u djetinjstvu jednostavno nije imao što jesti, a majka je jedva sastavljala kraj s krajem, jer nije imala stanarinu.

  Puno je takvih slučajeva u cijelom svijetu, a na našim je područjima vrlo velik broj poznatih osoba proživio takav način i vrstu svog djetinjstva. Jedna od njih je sigurno Seka Aleksić, koja je u okolinu Šapca za vrijeme rata došla kao izbjeglica iz Bosne i Hercegovine, točnije iz Zvornika. Ona i njezin brat bili su vrlo mladi, samo je majka radila, dok je otac bio alkoholičar.

  Prema njenim riječima, Seka Aleksić je prvih 20 dana spavala u školi u koju je išla u tom selu, jer joj jednostavno mjesto na kojem su spavali nije bilo drugi krevet. U toj kućici nisu imali ni struje ni vode, a jedina sreća je bila u tome što je bilo ljeto, pa ih je majka mogla okupati u plastičnoj kadi ispred same kuće.

  Kad je vidjela kakva je situacija, jednostavno je s 14 godina počela pjevati u lokalnim konobama i zarađivati ​​novac, jer od njezina oca uopće nisu imali koristi. Danas Seka Aleksić jako dobro zarađuje, a sa suprugom su od kuće napravile pravi dvorac koji ima i bazene, igraonice za djecu i sve što kao dijete nije imala.

  LEAVE A REPLY