PAMTIMO JE KAO ORONULU BABU, ali kada vidite slike iz njene mladosti, OČI ĆETE DA ISKOLAČITE! (FOTO)

  0
  2349

  I večeras malo posvećujemo nostalgiji i starim vremenima kada je apsolutno sve bilo ljepše u bivšoj državi koja se zvala Jugoslavija. Večeras razgovaramo o vjerojatno najmisterioznijoj ženi u to vrijeme, a kao što vidite na naslovnoj fotografiji, govorimo o prvoj dami Jugoslavije, popularnoj Jovanki Broz.

  S Josipom Brozom Titom bila je od najmlađih dana, a kad su svi pomislili da je u podređenom položaju, tek se kasnije shvatilo da je se Tito boji i da je voli na određeni način te da je apsolutno za sve pitala je u to vrijeme. Tito je volio lijepe žene, danas imamo puno slika kada je uživao u društvu svjetskih ljepotica poput Sofije Loren, ali u srcu je i dalje bio vezan samo za jednu ženu, Jovanku Broz.

  Međutim, malo ljudi zna kako je izgledala Jovanka Broz u staroj mladosti i kako je zapravo uspjela zavesti prvog čovjeka u Jugoslaviji. To joj je bilo vrlo lako učiniti, jer je izgledala fenomenalno, a za njene stare slike pobrinuo se slovenski kolumnist, koji je prikupio sve JOVANKINE FOTOGRAFIJE OD MLADIH i stavio ih u vrlo lijepu knjigu.

  LEAVE A REPLY