OVO JOŠ NISTE VIDELI! Evo šta je NAPRAVILA SA ARKANOVIM BOGATSTVOM! Kad vidite šta KRIJE u Žitorađi, past ćete na guzicu..(FOTO)

  0
  2818

  Ceca Ražnatović zasigurno je jedna od najuspješnijih pjevačica s ovih prostora. Njezina karijera datira iz sredine 80-ih, isprepletena je brojnim hitovima, a pjesme se pjevaju i rado slušaju širom Balkana i šire. Kao rezultat toga, zaradila je ogromno bogatstvo, a gotovo nitko ne zna koliko je “srpska majka” zapravo teška.

  Imala je vrlo lijep brak sa Željkom Ražnatović Arkanom koji je na tugu umro 2000. godine, a nakon toga je ostala s njihovo dvoje djece i samohrana je majka. Nikad više nije bila ni s jednim muškarcem, ali također se nikada više nije ni udala. Prije nekoliko dana dala je intervju, u kojem je zagolicala maštu svih svojih obožavatelja kad je rekla: “Ne mislite li da sam zaljubljena?”.

  Vrlo je poznato da danas Ceca živi na Dedinju u ogromnoj vili, a roditelji su joj još uvijek u Žitorađi. Međutim, svi se pitaju što je ostalo iza Arkana, kad se vrlo dobro zna da je vrijedio milijune i da joj je najvjerojatnije sav novac ostavljen u nasljedstvo. Nešto je uložila u kupnju vile na Malti u kojoj svake godine ljetuje, a ako i dalje jako dobro zarađuje od pjevanja i društvenih mreža, onda sigurno sve zanima koliko je to zapravo teško?

  Preuredila je svoju sliku u Žitorađi, a mnogi su je pohvalili putem Instagrama jer je uredila kuću svojih roditelja da sada izgleda kao jedan veliki luksuzni dvorac. Što mislite o Ceci Ražnatovic?

  LEAVE A REPLY