Ispunilo se PROROČANSTVO o zemljotresu u Hrvatskoj: Evo kakava KATASTROFA Srbiju čeka u 2021 godini…

  0
  43229

  2021. godina započela je na najgori mogući način, 8 mladih tinejdžera izgubilo je život u Bosni i Hercegovini, točnije u Posušju, na Silvestrovo. Sve se dogodilo kada je tijekom noći curio plin kojim je vikendica opskrbljena električnom energijom i gušio tinejdžere koji su u njoj spavali. Tim povodom u Bosni i Hercegovini u ponedjeljak, 4. januara, bit će proglašen dan žalosti.

  Danas malo govorimo o prirodnim katastrofama koje su u posljednje vrijeme vrlo učestale, a uglavnom mislimo na potrese koji su uništili Hrvatsku posljednjeg dana stare godine, kada je Petrinju pogodio potres jačine 6,3 po Richteru. Ubijeno je 5 osoba, od kojih 2 maloljetnice, a čišćenje ovog gradića u središnjoj Hrvatskoj još uvijek traje.

  Danas govorimo o proročanstvima, koja su bila vrlo istinita u posljednjih nekoliko godina i koja su vezana uz naše područje. Sve je počelo s popularnim Nostradamusom koji je pogodio većinu povijesnih činjenica i koji je znao za 11. rujna, 1. i 2. svjetski rat, španjolsku groznicu koja je odnijela milijune života, ali i za virus korone, koji nam se trenutno događa. “Les Proročanstva” je knjiga koju je objavio 1555. godine, kada je predvidio velike zemljotrese i požare koji će pogoditi: Portugal, Španjolsku, Hrvatsku i Njemačku.

  “Doći će godina blizanaca u kojoj će se pojaviti kraljica koja će doći s istoka koja će širiti kugu u mraku noći sa 7 brda i okrenuti sumrak ljudi da smrtonosnom prašinom unište svijet.” Kraljica je zasigurno virus korone, a smrtonosni prah zasigurno je smrt koja je prošle godine odnijela 1,5 milijuna života.

  LEAVE A REPLY