EKSKLUZIVNE slike Dodika iz bolnice! OTKRILI stanje u kojem se nalazi..”NIJE DOBRO!”

  0
  3969

  Milorad Dodik zaradio je covid 19 krajem prošle godine, samo 24 sata nakon velikog skandala koji je napravio sa Sergejem Lavrovom kada mu je na poklon uručio ikonu, koja je zapravo ukradena. Na međudržavnoj razini izbio je veliki skandal, a Dodik je očito zamislio najbolju opciju ako na određeno vrijeme nestane iz države, kao i sami mediji.

  Zbog toga mu se odmah obratio glasnogovornik, ističući da je stanje predsjednika Republike Srpske vrlo ozbiljno i da je bolovao od međusobne upale pluća. Čak je i sam Aleksandar Vučić ponudio pomoć Miloradu Dodiku, a tim je povodom poslao liječnički tim iz Beograda u Banja Luku da osobno brine o predsjedniku Bosne i Hercegovine.

  Mediji u Bosni i Hercegovini odmah su ga razapeli na stup srama, a u nekim se opcijama spominje da bi mogao izgubiti predsjedničku funkciju, dok ima onih koji misle da bi zbog cijelog skandala mogao završiti u zatvoru. Rusi su poludjeli od bijesa, jer je ikona ukradena u Ukrajini, koja je njihov državni neprijatelj, a ikona je već vraćena u Banja Luku. Kako bi sve bilo vjerodostojno, Milorad Dodik napravio je par slika iz same bolnice, jer je vladalo veliko nepovjerenje da je uopće bolestan.

  Međutim, čak i nakon ove slike s medicinskim radnicima, ljudi još uvijek ne vjeruju da je pozitivan na covid 19. Tko zna, mogao bi jednostavno doći u bolnicu i fotografirati se poput ove? Vjerujete li Miloradu Dodiku? Napišite nam mišljenja u komentarima.

  LEAVE A REPLY