NOVI ZEMLJOTRES! Urlici sa svih strana, KRV TEČE POTOCIMA! Zemlja se pocepala, EVO gde je najgore…(FOTO)

  0
  4930

  Posljednja 3 dana na Balkanu više su nego alarmantna situacija, jer je zemlja odlučila ponovno podivljati, vjerujemo da svi znate da je balkansko tlo ponovno pogođeno velikim potresima. Definitivno je najviše stradala Hrvatska, a u Petrinji je prije 2 dana zabilježen potres od 6,3 stupnja po Richteru kada je život izgubilo čak 5 ljudi.

  Vrlo je velik broj ljudi teško ozlijeđen, jer su završili pod ruševinama, a sve iz stare zgrade kojom je ovo područje prepuno. Prema najnovijim informacijama, ovo je ujedno i najstariji, a ujedno i najsiromašniji dio države, pa ne čudi odakle dolaze tako stare zgrade u ovom dijelu zemlje. Pomoć im stiže sa svih strana svijeta, a financijski su se javili mnogi poznati Hrvati iz cijelog svijeta i šalju prijeko potrebnu pomoć ozlijeđenim osobama.

  Seiz, Molos najavljuje još veće potrese u narednim danima, a neki bi mogli biti i do 5 stupnjeva po Richteru. Na taj je način stavljena još jedna ružna točka na ovu bijednu 2020. godinu u svim mogućim segmentima života. Da su u pravu pokazao je i novi pokret na zemlji, koji se dogodio jučer ujutro oko 9 sati, ali sada s puno slabijim intenzitetom nego prije 2 dana. Jačina potresa bila je 3,8 stepeni po Richteru.

  LEAVE A REPLY