LEGENDARNI PEVAČ U SUZAMA: Posla nema, nema više šta ni da jede, POTREBNE DONACIJE (FOTO)

0
9731

Veliki broj ljudi doživio je ekonomske gubitke u ovoj pandemiji koja nas je zadesila ove godine, a među njima su bile i brojne poznate osobe, koje su također bile pogođene pandemijom, jer za njih nema posla, koncerata ili nastupa, jer klubovi kafići su ili zatvoreni, ili im je zabranjen rad. Mnogi su javno apelirali na vlasti da im pomognu u njihovoj borbi sa trenutnom situacijom, pa su srpski estradni umjetnici od države dobili 90 tisuća dinara pomoći, ali mnogima to nije bilo dovoljno, pa su ponovno prosvjedovali.

Tako se oglasila supruga poznatog pjevača Đanija, koja je rekla da im manje od deset tisuća eura mjesečno ne može biti dovoljno, dok je Miroslavu Iliću tri tisuće bilo sasvim dovoljan iznos za mjesečne troškove. Međutim, postoje i oni pjevači koji su se nekad smatrali velikim zvijezdama, a danas su na njih svi prilično zaboravljeni i tek se sada bore sa trenutnom situacijom. Među njima je i Duško Lokin, vrlo poznati hrvatski pjevač kojeg posljednjih godina nismo imali prilike često vidjeti na malim ekranima, ali i na nekim koncertima i nastupima.

Duško Lokin imao je sjajnu karijeru za vrijeme bivše Jugoslavije, ali kasnije je sve krenulo nizbrdo, a sada kaže da je situacija vrlo teška, pogotovo za one pjevače koji više nisu toliko aktivni na sceni, pa je rekao da ako sve ovo se nastavilo, morao se vratiti kruhu i mlijeku, koje je jeo kao dječak kad nisu imali prihoda.

LEAVE A REPLY