BOGATA novogodišnja trpeza u kući Lepe Brene! “Dosta mi je kada vidim kod srpkinja spremi SAMO šerpu sa 30, ja sam NAPRAVILA 300 SARMI!” Kod mene nema bede…

  0
  2800

  Silvestrovo 2021. u većini će stvari biti vrlo posebno, a ponajviše se odnosi na covid 19, koji je jednostavno uništio cijelu 2020. godinu. Mnogima su planovi zbog svega propali, mnogi su izgubili posao, razveli se ili ne daj Bože izgubili člana obitelji. Virus korona stvorio je zabunu u cijelom svijetu, pa vjerujemo da sve ovo nitko neće slaviti punom snagom.

  Vjerujemo da ste do sada pogledali puno anketa, kada su ljudi govorili da im nije toliko stalo do proslave i da će novu 2021. godinu skromno dočekati u obiteljskom okruženju. Nitko jednostavno ne želi riskirati, pa će novu godinu jednostavno dočekati s domaćim obrokom, nekoliko kapi dobrog vina i bliskim prijateljima. Međutim, što će slavne osobe raditi večeras?

  Puno ih je putovalo na neka luksuzna odredišta, dok će biti i onih koji će Novu godinu dočekati kod kuće. Jedna od njih je Lepa Brena, koja će s najbližima proslaviti ulaz u novu 2021. godinu. Bit će sa suprugom Slobodanom Živojinovićem, 3 sina i 3 snahe, kao i malim unukom Aleksandrom. Viktor Živojinović odmah je na Instagramu počeo dijeliti priče o tome kako sve to izgleda u Živojinovićevoj kući.

  Lepa Brena rekla je da posljednja 2 dana kuha, a ono što je posebno dobro napravila je priprema tradicionalnih sarmi, jer gdje god je do sada bila, sarme je uvijek nedostajalo, pa je sada skuhala, vjerovali ili ne, čak 500 sarmi! Mislite li da će sve to pojesti ili su malo pretjerali?

  LEAVE A REPLY