Nikola je prorok o čijem PRESTRAŠNOM PROROČANSTVU priča celi svet! Sada prorekao DUPLI UŽAS, sve će se ponoviti, TEŠKO NAMA!

  0
  2026

  U nastavku današnjeg članka malo ćemo poći s mističnim temama i nećemo govoriti o horoskopu, već o ljudima koji imaju moć gledanja u budućnost. Od davnina, čak i od 16. stoljeća, Nostradamus je bio prvi čovjek koji je pogodio apsolutno sve što će se dogoditi u bliskoj budućnosti, i vođeni njegovim moćima, mnogi su pokušavali slijediti njegov put, ali bez uspjeha.

  Prošle su godine i godine, a danas, kad malo bolje pogledate, ovaj je mudar čovjek pretpostavio apsolutno sve što će se dogoditi, čak i 300 godina nakon njegove smrti. Balkan se sjećao Babe Vange, starog bugarskog sestrinstva, koja nije koristila bioenergiju poput Nostradamusa, ali sa svojim šestim čulom točno je znala što će se nekome dogoditi. U dobi od samo 12 godina izgubila je vid, ali Bog joj je dao neke druge moći, poput viđenja što će se s čovjekom dogoditi u bliskoj budućnosti.

  U posljednje vrijeme proroci niču poput gljiva nakon kiše i rijetko se kome može vjerovati, a danas vam donosimo priču o mladiću, koji nam dolazi iz Londona. Njegovo ime je Nikola Aujula, koji je prije dvije godine najavio da će cijeli svijet pogoditi jedan vrlo žestok virus i da će od svega toga biti mnogo mrtvih, ali nitko ga nije shvaćao dovoljno ozbiljno.

  Također je najavio da Donald Trump nema šanse da ostane na vlasti, još jedan mandat i da će sigurno izgubiti na sljedećim izborima. Vjeruje da je do danas živio vrlo dug život i da je u drevnom Egiptu bio lav, da je nekoliko puta putovao galaksijom, a do 2021. vjeruje da će zemlju pogoditi još veća bolest od covid 19.

  LEAVE A REPLY