DODIK SE OGLASIO IZ BOLNICE: “Ljudi moji, kakav zemljotres? DA MI JE ŽIVU GLAVU SPASITI, ne zamarajte me sa zemljotresima…”

  0
  2461

  Još uvijek smo uz vijest broj 1 što se tiče cijele regije, a to je zasigurno potres koji je jučer pogodio Hrvatsku, odnosno manji grad Petrinja. Jačina potresa bila je rekordnih 6,3, a koliko je bio jak pokazuje činjenica da se osjetio u Bosni i Hercegovini i Srbiji. Balans crne boje je 5 ubijenih ljudi, od kojih su dvoje maloljetnici.

  Cijeli Balkan se podigao na noge povodom ovog tragičnog događaja, a brojne poznate osobe iz cijele regije, posebno iz Hrvatske, stavile su se na raspolaganje nesretnim stanovnicima Petrinje, a neki su odgovorili i novčanom pomoći, a većina poznatih osoba sudjelovala je u cijela ova priča. Bilo je i onih negativnih komentara, poput Katarine Grujić, poznate srpske pjevačice.

  Na Instagramu je napisala da joj nije stalo do potresa, jer nitko, pa ni CNN, nije pisao o Srbiji, kada je bombardirana 1999. godine. Nije ih briga kakav je srpski narod, a time ih nije briga ni za Hrvatsku. Kad je vidjela koliko negativnih komentara je dobila, odmah je izbrisala priču, ali već je bilo prekasno i po njoj su je pljunuli mnogi korisnici društvenih mreža.

  Sada su se javili neki političari, a neki od njih dali su punu potporu Hrvatskoj, a jedan od njih je član predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je još uvijek u bolnici, jer je pozitivan na covid 19. Predsjedniku je poslao izravnu podršku Hrvatske Zoranu Milanoviću. Nada se da će se Hrvatska vrlo brzo izvući iz ovog problema.

  LEAVE A REPLY