Čolina viletina OKRUŽENA ZIDINAMA od 5 metara, sad prvi put SNIMLJENA njena unutrašnjost: EVO šta radi sa svojim devojčicama iza… (FOTO)

  0
  1260

  U nastavku večerašnjeg članka pozabavit ćemo se s malo lokalne pop glazbe o kojoj u posljednje vrijeme nema puno vijesti. Razlog je više nego logičan, jer uopće ne nastupaju, pa su se posvetili samo sebi i svojoj obitelji. Neki su odlučili otići na kratki odmor, dok imamo i one koji su se posvetili nekim drugim, sporednim poslovima.

  U nastavku idemo s čovjekom koji nema krize, što se tiče financija u vrijeme pandemije Pavid 19. Zdravko Čolić zaradio je puno novca tijekom svog života, tako da može čitav život živjeti u blagostanju, a jedan je od rijetkih pjevača koji nije tražio bilo kakva pomoć države. dara Bubamara, Jelena KArleuša, Đani i drugi kukaju na sva zvona, a vrlo je dobro poznato koliko su novca zaradili tijekom cijele karijere.

  Vrlo je dobro poznato da uživa u svim blagodatima života, a kako ne voli gužvu, izabrao je predgrađe Beograda, gdje je sagradio ogromnu vilu s vrlo velikim zidovima, jer želi svoju privatnost. Platio je blizu 3 milijuna eura, ima i video nadzor i apsolutnu privatnost jer oko njega kilometrima apsolutno nitko ne živi.

  Sada je njegova kći Una odlučila pokazati unutrašnjost njihova doma i kako je sve pripremila za Novu godinu i nadolazeći Božić. Inače, susjedi su puni hvale za njega, uvijek ih zove i vrlo je ljubazan, a nikad ne bi pomislili da je toliko zvijezda koliko zapravo jest.

  LEAVE A REPLY