JK se oglasila nakon STRAŠNOG potresa u Hrvatskoj, SVE ŠOKIRALA IZJAVOM! “Šta mislite, kako je nama bilo 99-e?”

  0
  4920

  Vjerujemo da ste do sada svi već čuli što se jučer dogodilo u Hrvatskoj, strašni potres u Hrvatskoj magnitude 6,3 po Richteru, apsolutno je preplavio ovaj gradić koji je od Zagreba udaljen samo 44 kilometra. Za sada je na bilansu 5 mrtvih, od kojih su dvoje maloljetnici, a gradonačelnik Petrinje u suzama je rekao da su scene poput onih u Hirošimi i Nagasakiju, a najviše ga boli što su djeca umrla.

  Odmah je pomoć u svim oblicima stigla iz Zagreba, ali i cijele Hrvatske, jer pomoć je više nego potrebna, a vatrogasci, obični ljudi i policija i dalje čiste ogromne ruševine starih zgrada i kuća kojima je prepuna Petrinja, jer je vrlo dobro poznato da ovaj je dio Hrvatske najsiromašniji od svih.

  Poznate osobe iz cijele Hrvatske, pjevači, sportaši, igrač Chelseaja koji je odmah poslao veliku novčanu pomoć svima s ovog područja odmah su se počeli oglašavati, jer je materijalna šteta više nego nezamisliva. Činjenica da su se zgrade i kuće u Srbiji i Bosni i Hercegovini tresle pokazuje koliko je potres od 6,3 stupnja bio jak.

  Srbija se također izjasnila po ovom pitanju, pa su se brojne poznate osobe stavile na stranu pogođenih hrvatskih građana iz ovog malog grada na istoku Hrvatske. Prva od njih bila je Jelena Karleuša koja je rekla da ju je sve ovo jako pogodilo. Dala je punu podršku svim građanima Hrvatske i nada se da se nešto slično više nikada neće dogoditi na ovom području. Vaša mišljenja?

  LEAVE A REPLY