Dugo se borila sa SMRTNOM bolešću, kolege se oprostile sa OVIM rečima: “Na žalost, istina je…”

  0
  2523

  U nastavku današnjeg članka pomalo idemo s domaćom pozornicom, jer u posljednjih nekoliko sati vijesti su samo o događajima u Hrvatskoj i potresu koji je nažalost pogodio Petrinju, malo mjesto jučer oko podneva, udaljeno 50-ak kilometara od Zagreba. Nažalost 5 ljudi je ubijeno, a ono što je najžalosnije bile su 2 maloljetnice.

  Danas govorimo o Marini Tucaković, o kojoj u posljednje vrijeme nismo puno pisali, a poznato je da je Marina u posljednjih 15 godina zaslužna za 90% narodnih i zabavnih hitova u pogledu glazbe na ovom području. Nema pjesme bez da je čujete na radiju, a da je Marina Tucaković ne potpiše. Međutim, kako znamo da se već dugi niz godina bori s ozbiljnom bolešću, pretpostavljamo da znate da ima tumor.

  Provela je jako dugo nakon liječenja u Turskoj i Njemačkoj, a također je puno potrošila na sve te skupe terapije i liječnike, ali koliko je sve to utjecalo na nju. Čak joj je i Jelena Karleuša pomogla, pronašavši joj najbolje liječnike u Turskoj, gdje se liječila njezina majka Divna. Poznato je da su njih dvoje bili jako dobri prijatelji, pa je s Jelenine strane sve to bilo normalno.

  Međutim, Marina Tucaković se u posljednje vrijeme ne pojavljuje puno u javnosti, jer izbjegava bilo kakav kontakt s ljudima, jer zbog vrlo osjetljivog stanja spada u vrlo osjetljivu kategoriju ljudi. Sada je na svom profilu napisala vrlo zabrinjavajuću poruku koja glasi “Da sam loša, bila bih bolja nego sada.”

  LEAVE A REPLY