“ZAUVEK TVOJ!” Ceca više ne želi da krije, POKAZALA I POKLON! OVO JE PASTUH KOJI OBRAĐUJE SRPSKU MAJKU! (FOTO)

  0
  3204

  Ceca Ražnatović definitivno je osoba koju se može nazvati najvećom ženskom zvijezdom na Balkanu u posljednjih 20 godina. Imamo puno ljudi koji kažu da ih ne vole zbog braka s Arkanom, kao i činjenicu da je tijekom 90-ih godina prošlog stoljeća imala vrlo kontradiktorne izjave, ali mora se priznati da se njezine pjesme slušaju na svakom koraku. Upravo se udala za Arkana, koji je bio ratni profiter i veliki zločinac.

  Kao što znate, on je ubijen 2000. godine, a ona je do danas ostala udovica, a kao što znate, nikome nije dala srce u emocionalnom smislu. Bilo je nekoliko manjih pustolovina, ali nikad se više nije udala. Svi kažu da je to zato što je Arkan još uvijek živ, i što je on na Cipru, i upravo iz tog razloga ona svake godine, nekoliko puta, odlazi na Cipar. Međutim, sve su to teorije zavjere.

  Mnogi je u posljednje vrijeme povezuju s nekim muškarcima, no ona inzistira na tome da joj je srce slobodno, te da nema vremena za muškarce i da se jednostavno želi posvetiti svom unuku Željku. Sada je na Instagramu zagolicala svima maštu jer je počela prikazivati ​​fotografije kako je dobivala novogodišnje poklone.

  Dobila je prekrasan poklon od svog dugogodišnjeg prijatelja iz Švedske, a dobila je i buket u obliku slova C. “Ljepša si od bilo kojeg cvijeta, zauvijek tvoja. Aleksander”, stoji u maloj poruci ispod samog cvijeta. Možemo samo nagađati tko je Aleksandar.

  LEAVE A REPLY