OGLASILA SE I TAMARA VUČIĆ! Otkrila detalje iz privatnog života:”Mislite li da je meni lako u kući? KRVAV JE ŽIVOT NAS DOMAĆICA!”

0
1335

U današnje vrijeme moderna se žena zaista izborila za neka svoja prava, pa ne moraju raditi sve po kući, jer su im muškarci sada na raspolaganju i puno im pomažu u obavljanju kućanskih poslova, kao i čuvanju djece. Nekad je sve bilo na jednoj ženi, cijeloj kući i svim mogućim obvezama.

Danas govorimo o poznatim ženama iz svijeta estrade, koje imaju novac i kojima uopće nije teško platiti kućnu pomoćnicu, jer jednostavno ne mogu dobiti sve kućanske poslove zbog tempa posla. Ipak, ako kod kuće imaju puno djece, poput Jelene Karleuše, onda je to definitivno glavobolja za sve njih. Danas govorimo o prvoj ženi u Srbiji, Tamari Vučić, za koju svi misle da živi vrlo lijepim životom.

No, iako joj je suprug Aleksandar Vučić, u kući ima troje djece o kojima se mora brinuti, a jedno od njih je prilično malo. Međutim, ako niste znali da je članica nekoliko udruga koje su članice žena iz svih sfera života, ali ona također ima neke temelje za žene u riziku od tumora, maligne bolesti 21. stoljeća. Čim ustane ujutro, odmah započinju pregovori s Vukanom o tome zašto majka mora ići na posao, a zbog covid-a 19 mora odmah prevariti dom, a to je najbolji dio njezinog dana.

O Vukanu se brine majka dok se ne vrati s posla, a kad je tamo, pravi domaći proju i voli jesti slani domaći kajmak, iako je i podvarak na meniju kad se Aleksandar vrati kući.

LEAVE A REPLY