CELA SRBIJA U SUZAMA! Objavljeno ko je poginuo u STRAVIČNOJ saobraćajnoj nesreći! Završen uviđaj, stigle PRVE INFORMACIJE!(FOTO)

  0
  2518

  U posljednje vrijeme nemamo lijepih informacija, uglavnom vijesti vezanih uz crnu kroniku i virus korone. Jednostavno se na prste jedne ruke mogu nabrojati neke vrlo usitnjene vijesti koje su se dogodile 2020. godine, a koje ćemo zasigurno željeti što prije zaboraviti.

  Bliži se nova 2021. godina, a kao što su rekli stručnjaci i liječnici, mi ćemo i u ovoj novoj godini patiti od virusa, zato ne očekujte dobre vijesti o tom pitanju. Ono što će se ove godine pamtiti je vrlo velik broj prometnih nesreća koje su usmrtile vrlo velik broj života. Jutros je cijelu Srbiju šokirala vijest o velikoj prometnoj nesreći koja se dogodila u samom centru Beograda.

  Sve se dogodilo na uglu Nemanjine i Kneza MIloša, gdje je smrtno stradao vozač BMW-a koji je imao samo 20 godina. Pokraj njega je umrla djevojka, suvozačica koja je imala samo 20 godina i koja je umrla u hitnom centru, ali njezino srce to nije moglo podnijeti. Nesreća se dogodila kada je BMW vrlo velikom brzinom udario u kombi, a u njemu su smrtno stradali dječak između 2 i 3 godine i 60-godišnjak.

  Ova vrlo velika prometna nesreća dogodila se kada je bmw prošao kroz crveno svjetlo i vrlo velikom brzinom udario u kombi sa strane. Detalji prometne nesreće, više detalja za sutra.

  LEAVE A REPLY