ALARM ŠIROM SRBIJE! Devojčice se MASOVNO javljaju doktorima, kada ih pregledaju ZANEME! ODMAH zovu roditelje..

  0
  2977

  U večerašnjem članku imamo posla s vrlo neugodnim problemom koji je sve veći problem, kako u svijetu, tako i u našoj regiji. Svjedoci smo da se u posljednje vrijeme povećava postotak maloljetnih majki, a kad vidimo samo koliko imaju godina, tada nam uopće neće biti dobro.

  Međutim, sve je veći postotak neželjenih maloljetničkih trudnoća i na Balkanu. To je posebno vidljivo u Srbiji koja je u posljednje 2 godine zabilježila vrlo velik broj djevojčica mlađih od 18 godina, koje su ostale trudne. Tako su liječnici objavili najnovije statistike, a to je da je u posljednje 2 godine na području Novog Sada i Pančeva zabilježen vrlo velik broj lakših trudnoća.

  Tako je u Srbiji do sada 2020. godine zabilježeno čak 16.322 neželjene trudnoće, od kojih je čak 91% završilo pobačajem, a tih 9%, uz pristanak i nazočnost roditelja, donijelo je novi život na svijet. Prema nekim liječnicima, glavni razlog je nedovoljna informiranost mladih prije spolnog odnosa.

  U prošlosti su ti postoci bili vrlo prisutni u siromašnim afričkim zemljama, ali kako je vrijeme počelo prolaziti, taj je postotak počeo blago rasti i na Balkanu. Napišite nam u komentarima sva svoja mišljenja vezana za ovu temu.

   

  LEAVE A REPLY