PRIZOR koji nije za svačiji želudac: EVO na šta liči Saletova ćerka, PA KAKO STE OVO USPELI DA NAPRAVITE? (FOTO)

  0
  968

  Saša Popović prisutan je na glazbenoj sceni više od 40 godina, a sve je počelo početkom 80-ih godina prošlog stoljeća, kada je s par prijatelja osnovao Sweet Sin. Imali su nekoga pjevača i snimali su uglavnom neke obrade starih narodnih pjesama, ali to nije bilo to. Tada je njihovom menadžeru palo na pamet da pronađe puno atraktivniju pjevačicu. Pojavila se Lepa Brena i tada je sve ostalo bila povijest.

  Nakon toga, njih su se dvoje ponovno okupili i napravili Grand Production, koji im je britanski ulagači prošle godine donio milijune na bankovne račune. Vrlo je poznato da Saša Popović živi vrlo luksuzno, ima ogromnu vilu na Bežanijskoj kosi vrijednu 3 milijuna eura.

  Dugo je oženjen suprugom Suzanom s kojom ima kćer, a s njima je i sin iz prvog braka. Međutim, vrlo je malo ljudi dosad vidjelo njegovu kćer. Studentica je privatnog fakulteta u Beogradu koji je namijenjen menadžmentu. Ona je zadnja godina fakulteta, a kao što je nekoliko puta naglasio Saša Popović, želi da ga ona zamijeni na mjestu šefa Zvezde Granda.

  Dakle, njegova kći Aleksandra uopće se ne voli pojavljivati ​​u javnosti, no prije nekoliko dana u kameru ju je uhvatio paparazzi u šetnji gradom i može se komotno reći da ne izgleda najljepše. Slažete li se s nama?

  LEAVE A REPLY