Draško digao BALKAN NA NOGE! Ljudi u NEVERICI šta mu je palo na pamet! MA neviđeno…(FOTO)

  0
  4884

  Već gotovo mjesec dana nismo ništa napisali o novom gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću. Čovjek koji se suprotstavio velikom Miloradu Dodiku, čija je stranka suvereno vladala u Banja Luci posljednjih 20 godina, ali Draško je donio nešto novo, tako da su građani ovog grada prepoznali njegovu hrabrost i dali mu svoje glasove.

  Bio je to velik udarac za Milorada Dodika i on je na apsolutno sve moguće načine pokušao otkazati svoj izborni uspjeh, ali u svemu tome jednostavno nije uspio. Draško Stanivuković škripao je zubima posljednjih par godina kada to nitko nije smio, a to je učinio jer je imao vrlo dobru pozadinu. Njegova je obitelj jedna od najstarijih u ovom kraju i svi su time bogati, pa je imao vrlo veliko pokriće za svoju bahatost.

  Njegov glavni slogan u predizbornoj kampanji bio je da će neprestano biti na usluzi građanima i da nema šanse da se položaj u samom vrhu zloupotrijebi sve dok postane prvi čovjek Banjaluke. Da nije govorio uzalud, pokazuje i njegov čin od prije nekoliko dana kada je učinio nešto nezamislivo za balkanske političare. Tako svako jutro autobusom odlazi na posao, a ključeve službenih vozila uzeo je od svih službenih osoba.

  Tako se luksuzni automobili više neće moći koristiti u privatne svrhe, već samo tijekom radnog vremena. Što mislite o ovom vrlo dobrom potezu novog gradonačelnika? Također je zamolio sve zaposlenike da mu sljedećih 15 dana donesu diplome o završenoj školi i fakultetu. Svatko tko ima lažnjak neće biti član Gradske uprave.

  LEAVE A REPLY