ZA OVAKVU ŽENU NI VILA NIJE DOVOLJNA! Nestorović je NIKADA ne pokazuje, krije je kao zmija noge: NIJEDNA JOJ NIJE NI DO KOLENA!(FOTO)

  0
  2107

  Krizni stožer u Srbiji započeo je svoje aktivnosti odmah, u ožujku, i može se reći da je bio najaktivniji u cijeloj regiji, a njihovi članovi Predrag Kon, Darija Kisić Tepalčević i Branislav Nestorović 3 su najosjetljivije osobe koje smo mogli vidjeti na TV-u. zaslona u zadnjih 10 mjeseci. Mediji su kao mediji uvijek pokušavali od njih dobiti neke privatne informacije, ali dr. Dariju Kisić Tepalčević nisu uspjeli razotkriti.

  Nema niti jednu društvenu mrežu, a iz toga se odmah vidi da je jako škrta s tim informacijama, a tek je uspjela saznati da ima supruga koji je direktor Instituta i kćer studenticu medicine. Ima roditelje u Beogradu, ali u Beograd su stigli krajem devedesetih iz Bosne i Hercegovine.

  No, o dr. Nestoroviću se ništa nije znalo do prije nekoliko dana, kada ga je lovačka ekipa Paparazza uhvatila u rodnom Kruševcu, a snimili su ga kako vozi Toyotin džip vrijedan oko 25.000 eura i ogromnu vilu preko 500 četvornih metara. živi prostor.

  Međutim, ono što do sada s njim nitko nije vidio je njegova supruga koja brine o cijeloj kući, kao i o cijeloj obitelji. Prije nekoliko dana rekao je da su u braku više od 28 godina, a ona mu kaže da joj ostavi plaću i da će sve biti u redu.

  LEAVE A REPLY