Srbi joj to NIKAD NEĆE OPROSTITI! Lidija Vukičević prešla na Islam! Isplivala slika iz džamije…(FOTO)

  0
  6143

  Ovog ćemo se vikenda malo dotaknuti domaće estrade, a ovaj put nećemo pisati o pjevačima koji posljednjih mjeseci dižu prašinu svojim izjavama o tome koliko im je teško, kako ne zarađuju ništa i kako jedva sastavljaju kraj s krajem. Čak su prije nekoliko dana dobili pomoć od 90.000 dinara, a imali smo i neke pjevače koji su rekli da ne može biti da oni plaćaju stanarinu.

  Postavlja se pitanje u kakvim vilama žive? Rijetki su oni koji se ne žale poput Miroslava Ilića, koji je odmah rekao da mu pomoć države ne treba, jer mu je 3.000 eura dovoljno za podmirivanje mjesečnih troškova, a on to uzima iz svojih zaliha koje je stvorio svih ovih godina svog rada. Danas govorimo o glumcima, koji su u još gorem položaju, pomogla im je i država, ali to nije dovoljno, jer za razliku od pjevača ne mogu imati privatne tezge.

  Ženska verzija Miroslava Ilića u glumačkom svijetu je Lidija Vukičević, koja se također ne žali, ponekad izgubi i neki angažman, koji vrlo lijepo naplaćuje i od toga živi sasvim solidno. Sve je to pokazala ovog ljeta, kada si je priuštila vrlo dug odmor, te posjetila njihove sakralne objekte, družila se sa njihovim suprugama, izuzetno joj se svidio njihov modni ukus.

  Posjetila je mnoge džamije, pa čak i napravila nekoliko priča u kojima je bila odjevena poput njihove supruge, toliko zabrinutih da nije prešla na islam. Nije ništa odgovorila.

  LEAVE A REPLY