“PAO MILORAD DODIK!” Strašnu vest dočekao u bolničkom krevetu!

  0
  5235

  Milorad Dodik i njegova ukradena ikona zasigurno su vijest broj 1 u regiji u posljednjih 10 dana, uz svakodnevne informacije o preminulim i zaraženim covidom 19. Podsjećamo, ruski premijer Sergej Lavrov gostovao je u Banjaluci prije 7 dana. Član predsjedništva Milorad Dodik poklonio je ikonu za koju se vrlo brzo pokazalo da je ukradena u Ukrajini.

  Mediji su odmah pogodili Milorada Dodika, a iz njegova ureda čudesno su izašle informacije da je u kontaktu s osobom pozitivnom za covid 19 te da je zadržan u izolaciji kuće. Samo 24 sata kasnije, banjalučka bolnica objavila je da je Milorad Dodik u ozbiljnom stanju, da ima upalu oba pluća i da je pozitivan na covid 19.

  U njegovu je obranu stala i njegova kći Gorica Dodik, koja je na svom Facebook zidu napisala kako su lešinari jedva dočekali raskomadati njezinog oca, ali on će se vratiti još jači i sa svima će se nositi na svoj način. Međutim, ukrajinska “Pravda” napisala je ove subote da bi zbog cijele ove situacije Milorad Dodik mogao ostati bez svoje političke pozicije koju suvereno zauzima posljednjih 20 godina.

  Podsjećamo, na temelju pečata na ovoj ikoni utvrđeno je da je ikona ukradena, ni manje ni više iz ukrajinskog muzeja, što je skandal na svjetskoj razini. Sergej Lavrov se ograđuje i kaže da će ovaj ukradeni poklon biti vraćen u BiH.

  LEAVE A REPLY