ODNEO JE VELIKU TAJNU SA SOBOM U GROB! EVO zbog koje pevačice je hteo RAZVOD, POLUDEO ZA NJOM: Otkriveni i svi DETALJI!(FOTO)

  0
  1835

  Željko Ražnatović Arkan bio je nešto poput balkanskog Jamesa Deana, jer je živio vrlo brzo i vrlo je mlad napustio ovaj svijet. Doduše, ne svojom voljom, jer su ga drugi likvidirali. Međutim, kakav god život živite, normalno je da se tako nešto dogodi u vašem životu. Preminuo je 2000. godine u hotelu Intercontinental, kada su ga njegova dva vrlo dobra prijatelja pucala u leđa.

  Onaj koji mu je pucao u glavu do danas nije izveden pred lice pravde, a nagađa se da se nalazi u Južnoafričkoj Republici. Oženio se Cecom Ražnatović, s kojom ima dvoje djece, Anastasiju i Željka, a priča da je prvu suprugu ostavio s četvero male djece pokazuje koliko je u to vrijeme bio lud za njom. Bio je vrlo predan svom kriminalnom radu, pa nije imao puno vremena za žene.

  No, ono što se pouzdano zna je informacija da je, dok je bio u braku s Cecom, imao vrlo aktivnu vezu s hrvatskom pjevačicom Doris Dragović. Bio je toliko lud za njom da je svakog vikenda odlazio u Split, ali njihova ljubav nije trajala duže od 6 mjeseci.

  Ceca je navodno sve to znala, ali nije željela da stvaraju probleme ili se barem nije usudila. Čak je htio zbog nje napustiti Cecu, ali ona nije željela doći u Beograd, jer se vrlo dobro znalo tko je zapravo Arkan.

  LEAVE A REPLY