BURA NA MREŽAMA oko “misterioznog nestanka igle” kada ju je primila Ana Brnabić i Darija Kisić, EVO GDE JE NESTALA…(VIDEO)

  0
  4341

  Posljednjih dana glavna tema u cijeloj regiji je cjepivo Pfizer, koje se počelo široko primjenjivati ​​i primjenjivati ​​u cijelom svijetu, ali još uvijek nije poprimilo velike razmjere, a može se reći da je u testnom razdoblju. Prvo je započelo s medicinskim radnicima na dobrovoljnoj osnovi, a zatim će započeti s masovnom primjenom Pfizerovog cjepiva, koje je u Srbiju već stiglo prije 3 dana, a riječ je o oko 5000 doza.

  Kako bi se izbjegla bilo kakva sumnja u građane Srbije, koji su odmah započeli urotu s teorijom, Predrag Kon, Darija Kisić Tepalčević i premijerka Srbije Ana Brnabić odmah su postali prvi na redu. Tako su u četvrtak u 10 sati njih dvojica, kao i epidemiolog Predrag Kon, prvi primili cjepiva u Institut Torlak i na taj su način željeli pokazati ljudima da su potpuno korektni i sigurni za širu javnost.

  Fotoreporteri i reporteri bili su na mjestu događaja i sve su snimali okom kamere, a prve izjave ove trojice iz kriznog stožera govorile su da su se osjećali prilično uredno, te da su na mjestu uboda imali samo manje bolove. No, na društvenim mrežama odmah su krenule priče da su to fiziološka rješenja i da uopće nisu primili pravo cjepivo.

  Mnogi su rekli da se igla uopće nije vidjela na slikama, pa zapravo nisu primili cjepivo. Tako su objavili video u Miamiju, gdje uopće ne možete vidjeti kako vam igla izlazi iz ruke. Pogledajte i sami kako to sve izgleda i hoćete li se cijepiti kad za to dođe vrijeme?

  LEAVE A REPLY