ZVERSKI JE SMAKNUTA CECINA KUMA! Imala samo 25 godina, EVO sa kim je bila u vezi, MA SVI JE ZNATE…(FOTO)

  0
  2880

  Ovog vikenda malo se posvećujemo lokalnoj pop sceni i nekim pjevačima koji su obilježili posljednjih 30 godina cjelokupnog show biznisa na Balkanu. Kad spominjemo to razdoblje, ne možemo a da ne spomenemo sjajnu Cecu Ražantović, koja se na scenu pojavila davne 1984. godine, s pjesmom “Cvetak zanovetak”, kojom je osvojila cijelu Jugoslaviju.

  Njezine pjesme i ploče prodavale su se ludo, a tih dana zasjenila ju je garda pjevača poput Ane Bekute i Snežane Đurišić. Nije mogla proći ispod radara, a onda ju je primijetio najveći mafijaš u Jugoslaviji Željko Ražnatović Arkan, koji se odmah razveo od supruge, a zbog malo slatkog iz Žitorađa ostavio čak četvero djece.

  Sve je bilo apsolutno spremno za vjenčanje stoljeća, samo je Ceci još uvijek nedostajala kuma. Sve se dogodilo 1993. godine, a Ceca u to vrijeme nije imala najbolju prijateljicu, jer su svi bili ljubomorni na njezin zvjezdani uspon. Izbor je pao na Maju Pavić, koju je Ceca Ražnatović upoznala samo nekoliko mjeseci ranije. U to je vrijeme bila novinarka u usponu i pred njom je bila blistava karijera, međutim svijet je napustila sa samo 25 godina.

  Rade Čaldetović Ćanta bio joj je tada dečko, a u to je vrijeme bio poznat kao žestok momak na beogradskom asfaltu. Preminuo je u čekaonici u francuskoj ulici u Beogradu, a nažalost s njim je bila i Cecina kuma.

  LEAVE A REPLY