PREDSEDNIK SE KONAČNO OGLASIO IZ BOLNICE! Sestre ga pridržavaju da ne padne: EVO ŠTA JE IZUSTIO, jadan…

  0
  3537

  Cijela budućnost o predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, koji je u središte balkanske javnosti došao tek prije 5 dana kada je imao sastanak s ruskim visokim predstavnikom Sergejem Lavrovom, i tom mu je prilikom poklonio ikonu, što je kasnije i realizirano da je ukraden. Na kraju se ispostavilo da je ikona ukradena, iz Ukrajine.

  Sada se postavlja pitanje gdje je ikona ukradena Miloradu Dodiku, on je pao u zemlju i sada se oglašava iz izolacije kuće, jer je covid pozitivan. Samo dan nakon velikog skandala, njegov glasnogovornik obavijestio je sve medije da je Milorad Dodik u kontaktu s osobom koja je pozitivna na virus korone, pa će još dugo biti odsutan iz javnosti.

  Odlučio je da se neće oglašavati prethodnih dana, ali danas je napravio iznimku, kada je RTRS-u poslao božićnu čestitku svim Hrvatima u Bosni i Hercegovini. „Božić je praznik mira, radosti, suživota koji biste svakako trebali provesti u krugu svojih najmilijih. Ne zaboravite se pridržavati socijalne distance, a ako izađete vani, obavezno nosite zaštitnu masku.

  Sve u svemu, kao član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, ovo je vrlo lijepa stvar, na čemu je čestitao svim Hrvatima u svojoj zemlji. Za sada još uvijek nema podataka o tome kako se osjeća i kakvo je njegovo zdravlje

  LEAVE A REPLY