IMALA JE 17 GODINA I 213 KILA! U WC nije mogla da uđe! Čekajte da je vidite danas, MUŠKARCI LUDE ZA NJOM! (FOTO)

  0
  2404

  Još jedna vrlo zanimljiva tema za danas, koja će zasigurno zainteresirati sve žene i djevojke koje nas prate. Problem s kilama muči žene od puberteta i općenito svi misle da im je najveći problem prekomjerna tjelesna težina. Međutim, pribjegavaju vrlo strogim i velikim dijetama, koje im ponekad mogu biti vrlo štetne.

  Međutim, uvijek imamo iznimke kada je za postizanje vrlo dobrih rezultata itekako potrebna snažna volja za predanim radom, disciplina jaka poput čelika. Taok i neke žene koje možemo gledati u raznim reality programima koji su vrlo teški i teški preko 150 kilograma, kao u hrvatskom programu “Život na vagi”, vrlo brzo mršave i u roku od nekoliko mjeseci prepolove.

  Danas vam donosimo samo jednu takvu priču, koja je sigurno lekcija svim ženama koje žele izgubiti višak kilograma na prirodan i normalan način. Luis Navaro ima samo 23 godine i dosad se puno puta selio jer nije mogao naći mjesto za život, jer je vjerovao ili ne čak 317 kilograma, što je uteg koji se ne može zamisliti. Sve je počelo od njezine rane dobi kad je jela grickalice i slatkiše u velikim količinama.

  Odrasla je s roditeljima koji su se drogirali i utjehu je pronalazila u hrani. U dobi od 17 godina okupali su je u dvorištu, jer nije mogla ući u WC. Kasnije je upoznala dr. Nau koji joj je otvorio oči. Danas se već dovela u red, udala se i ima dvoje djece, a pogledajte kako zapravo izgleda. Vaša mišljenja?

  LEAVE A REPLY