EVO kako doktorica Darija Kisić izgleda nakon što je primila vakcinu: “ZABRINUTA ispričala šta joj se pojavilo na MESTU UBODA” (VIDEO)

  0
  3514

  Svi već puno govore o cjepivu Pfizer, koje se u Srbiji pojavilo prije nekoliko dana, ali je bilo u vrlo maloj količini, blizu 5.000 komada. Sve je odmah podijeljeno domovima za starije i nemoćne osobe, a prvo je počelo u Beogradu i Novom Sadu, a nakon toga u Nišu i drugim gradovima Srbije.

  Prvi su cjepivo, samo da bi umirili građane, dobili članovi kriznog stožera Darija Kisić Tepalčević i Predrag Kon, kao i premijerka Ana Brnabić, koji su svi puno napisali o tom događaju koji se dogodio u četvrtak ujutro u 10 sati. Sada sve zemlje u okruženju također očekuju cjepivo Pfizer i zasigurno traže prve dojmove od ljudi koji su ga primili među prvima.

  Među običnim je ljudima odmah došlo do skepticizma da cjepiva nisu stvarna, već da su spomenuta trojica primila fiziološku otopinu, a da igle uopće nisu stvarne. Darija Kisiće prva je primila cjepivo, a odmah zatim Predrag Kon, a kao odgovorna građanka pojavila se jučer popodne u Nišu, gdje je također obavljena prva runda imunizacije.

  Imala je i kratki govor prije nego što je prvih 100 pacijenata primilo spomenuto cjepivo Pfizer. Građani su je odmah pitali kako se osjećala kad je primila cjepivo, na što je rekla da je osjećala samo blage bolove na području gdje je primila cjepivo i da je sve to bilo normalno.

  LEAVE A REPLY