ALOOO, KAKO TE NIJE STID ČOVEČE?! Novak Đoković uslikan kako pije ČETNIČKU RAKIJU! MA FUJ…

  0
  4741

  Novak Đoković zasigurno je najveći sportaš s ovog područja svih vremena. Počeo je s rabljenim reketom u najgorim godinama u Srbiji, kada je bila velika kriza, zemlja se suočila s bombardiranjem i velikim sankcijama, a on je pokušavao postati najbolji tenisač svijeta. Njegov otac imao je najviše vjere u njega, koji je na kraju posudio novac od Zelenih samo da bi napredovao.

  Taj rizik se itekako isplatio, a Novak je danas prvi tenisač svijeta. uzor je mnogim mladim ljudima, a roditeljima i rodbini pružio je lijep život, bez ikakvih zastoja do kraja života. Osvojio je preko 100 milijuna dolara samo na teniskim turnirima, ne računajući jake sponzore, koji ga pune novcem sa svih strana. Uzor je mnogim mladim generacijama širom svijeta i najbolji je primjer kako se u nečemu može uspjeti ako to stvarno volite.

  No, sve to sa sobom nosi veliki teret, koji čovjek ponekad ne može podnijeti, a sve što čini spada pod novinarsku povećalo i odmjerava se u svakom mogućem trenutku. Sad je ponovo došao u žižu balkanske javnosti, jer je fotografiran kako pije i drži rakiju s četničkim vojvodom Dražom Mihailovićem u ruci. To su odmah pozdravili bh. Mediji, kao i u Hrvatskoj, koji su odmah prekinuli njegovo ponašanje.

  Vlasnik ove tvrtke za sebe je napravio sjajnu reklamu, jer nije mala stvar reklamirati svoj proizvod, najboljeg tenisača svijeta. Novak se oduvijek distancirao od ovakvih stvari, ali ako je to stvarno učinio, onda je to za njega veliki minus.

  LEAVE A REPLY