Zulfo je ROĐENI BRAT Seke ALeksić: “Moja sestra je GURBETKA, ima video kasete na kojim se vidi šta je radila pjanama za 30 EVRA!”

  0
  9135

  Danas se malo dotaknemo domaće pozornice, što definitivno nije u redu jer je cijela ova priča o covid 19 započela. .

  Mnogi od njih u posljednje vrijeme zovu i kažu da je bilo jako teško u posljednjih nekoliko mjeseci, a imamo i one koji nisu dobili 90.000 dinara koje je Vlada Srbije poslala pop radnicima. Seka Aleksić jedna je od njih, ali tijekom pandemije nikada nije čula da se žali na jako loše uvjete i da nije bilo posla.

  Ne živi u Beogradu, već se sa dvoje djece i Veljkom nastanila u Obrenovcu, gdje su pronašli svoj mali obiteljski mir, no obitelj Seka, odnosno njezina braća, koja su itekako priča za sebe, njezin najstariji brat, pobrinuo se da sve ne bude u redu. ima problema sa zakonom, a uhićen je prošle godine zbog reketa, ali Seka ne želi znati za njega i njegov zločin. Nešto mlađi Zulfo zove samo kad treba, i kad je novac u pitanju.

  Dakle, početkom ove godine oglasio se, kad je tražio novac za njihovog strica koji je bolovao od tumora, a koji je na kraju umro, a onda je počeo pucati na vlastitu sestru. Rekao je da je bila gurbetka jer joj je otac bio Rom, a to nikada nije smjela reći u javnosti jer se srami svog porijekla. Kazao je i da ima kasete, kad je tek započinjala karijeru, iz nekih šabačkih kafana dok se prostituira za novac. Vjerujete li mu?

  LEAVE A REPLY