PRVI POTEZ DRAŠKA STANIVUKOVIĆA KAO GRADONAČELNIKA BANJALUKE! Evo šta je uradio sa 50 KLJUČEVA OD AUTOMOBILA NA STOLU!

  0
  1293

  Na moj zahtjev, svi ključevi službenih automobila vraćeni su u prostorije kabineta u 16 sati, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

  Nitko više nema pravo koristiti službene automobile u privatne svrhe, kao što je to bio slučaj do sada, rekao je Stanivuković.

  Stanivuković dodaje da 70% službenih automobila već godinama nakon radnog vremena nije na parkiralištu ispred Gradske uprave.

  – Donijet ćemo odluku da svi službeni automobili moraju biti označeni i da su spremni. Spreman je i novi Pravilnik o korištenju službenih vozila. Među tim ključevima su i automobili vrijedni preko 100.000 KM koje ćemo prodati, jer ima više prioritetnih stvari za građane Banjaluke – rekao je gradonačelnik Banjaluke i istaknuo da rastrošnom ponašanju moramo stati na kraj, te da je ovo tek prvi korak u tom planu. da večeras donesem više odluka.

  https://www.instagram.com/p/CJMC33fhuwH/?utm_source=ig_embed

  Svi ključevi za preko 50 službenih automobila vraćeni su u 16 sati na moj zahtjev u ured gradonačelnika.

  Nitko više nema pravo koristiti službene automobile u privatnom svijetu, kao što je to bio slučaj do sada. Preko 70% službenih automobila nije bilo na parkiralištu ispred Gradske uprave, unutar radnog vremena. Donijet ćemo odluku da svi zaposlenici automobila moraju biti obični i da je spreman, a spreman je i novi Pravilnik o korištenju ovih vozila. Među tim ključevima su i automobili u oko 100.000 KM koji se prodaju, jer za zgrade Baje Luke postoje prioritetne stvari. Mora učiniti kraj rastrošnog ponašanja, a ovo je samo prvi korak u tom planu, večeras donosi brojne druge odluke. ”

   

  LEAVE A REPLY