PREDSEDNIK U LOŠEM STANJU! Vučić se jedva oglasio”Poslali smo tim lekara i dr. Stevanovića” NIJE DOBRO…

  0
  2986

  Milorad Dodik definitivno je tema broj jedan u regionalnom svijetu posljednjih dana, a sve se događa od posjeta ruskog političara Sergeja Lavrova Banjaluci, kada mu je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Republike Srpske dao ikonu. U tome ne bi bilo ništa čudno, da se naknadno nije utvrdilo da je Milorad Dodik poklonio ukradenu ikonu koja je nestala iz Ukrajine.

  Sada možete samo zamisliti kaos u Rusiji, kada je Lavrov iz Ukrajine donio ukradenu ikonu, s kojom Rusija posljednjih 20 godina nije mogla organsko izaći na kraj. Podsjetimo, nekoliko su puta bili na ivici rata zbog političkih nesuglasica. Upravo iz tog razloga, kad je vidio koliko je pompe podigao sam Milorad Dodik, jednostavno se povukao i prenio da je pozitivan na covid 19.

  Oglasio se i glasnogovornik banjalučke klinike, ističući da je predsjednik Republike Srpske u vrlo lošem stanju, da ga sve boli, ne može se kretati i da ima upalu oba pluća. Pozitivan je za covid 19, a do daljnjeg se zbog vlastitog zdravlja više neće pojavljivati ​​u medijima koji su ga odmah razapeli i traži objašnjenje odakle je ukradena ikona?

  Sada se predsjednik Srbije stavio na raspolaganje, a u Banja Luku je poslan specijalni tim liječnika koji će nadgledati stanje Milorada Dodika. Vojno-medicinska akademija u Beogradu spremna je primiti Dodika, ako za tim postoji potreba.

  LEAVE A REPLY