OVO JE SIN SUZANE JOVANOVIĆ IZ PRVOG BRAKA, Saša Popović ga prihvatio kao svog sina: A EVO KO JE NJEGOV PRAVI OTAC, IZNENADIT ĆETE SE

  0
  2086

  Pjevačica Suzana Jovanović iz prvog braka ima sina Danijela, dok iz drugog braka ima kćer Aleksandru.

  Suzana i Saša izveli su svoju djecu na pravi put, a pjevač je imao sreću da je upoznao Popovića, koji je Danijelu prihvatio kao svoje dijete.

  – Kad smo se otac i ja razveli, imao je sedam mjeseci, pa nije ni znao što se događa. Nikad nisam rekla ništa protiv njegovog oca, vjerujem da će nam Bog jednog dana presuditi i da će svi dobiti ono što je u životu zaslužio. Imali smo toliko sreće ili sreće da Danielov otac uopće nije pitao za njega. Tek kad se Daniel upisao u osnovnu školu, otac se sjetio nazvati i pitati za zdravstveno stanje svog sina. S druge strane, Daniel nije pitao ni za oca, jednostavno nije osjećao potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, zna da uvijek može računati na mene i Saletu – rekla je Suzana za “Stil magazine”.

  Na pitanje kako se slažu Saša i Danijel Suzana, odgovorila je:

  – Riječ očuh zvuči zaista zastrašujuće, ali u našoj obiteljskoj situaciji atmosfera je potpuno drugačija. Sale je bezbroj puta rekao u društvu Daniela – “To je kao da mi je sin, žao mi je što mu nisam pravi otac.” Jako je ponosan na njega i rade zajedno u studiju. Ako vas čovjek može “kupiti” u životu, onda je to kad prihvati vaše dijete iz prvog braka. Bolje je nego što sam dobio tjedan dana na lutriji.Uopće ne razdvaja Aleksandru i Daniela.Oboje su naša djeca.

  LEAVE A REPLY