STRAVIČNO PROROČANSTVO BABA VANGE ZA 2021 GODINU! Bliži nam se DUPLO GORA KORONA! Ostalo nam je još…

  0
  3006

  Danas, opet pred kraj 2020., malo se dotaknemo predviđanja i proročanstava koja su postala vrlo relevantna u ovo doba virusa korone. Odmah se postavlja pitanje što je Nostradamus prognozirao za godine u kojima sada živimo i postoji li šansa nagovijestiti što nas očekuje u ovim vrlo teškim vremenima, koja su pogodila cijeli svijet.

  Pored nje sada dolaze neka predviđanja drugih ljudi iz cijelog svijeta koji su se bavili duhovnim stvarima i koji su na neki način predvidjeli globalnu pandemiju koja traje već gotovo godinu dana. Svi znamo da se covid 19 upravo pojavio u to vrijeme u Wuhanu u Kini i za samo 3 mjeseca proširio se po cijelom svijetu i eto nas.

  Vangelia Gušterova je balkanski Nostradamus ili baka Vanga koja je pogodila puno stvari i činjenica koje su se dogodile u cijelom svijetu u posljednjih 20 godina. Iako je umrla prije gotovo 30 godina, na nju su definitivno utjecali događaji u Americi i veliki teroristički napad koji se 2001. dogodio na Kulama blizancima. Brexit je također u njezinim predviđanjima, kao i raspad SSR-a, a Čehoslovačka je, s jedne strane, osjetila raspad Jugoslavije, iako to nikada nije htjela javno priznati.

  Vjeruje da će svemir završiti 5079. godine i da ga nažalost nećemo dočekati, također je predvidjela da će 2020. godine cijeli svijet pogoditi jedna velika bolest, ali nije mogla reći o čemu se radi. Također je najavila za 2021. da će svijet pogoditi još veća kriza u obliku velikih požara i poplava.

  LEAVE A REPLY