SRBIJA ĆE I POGINUTI ZA RS AKO ZATREBA! Vučić jutros otkrio u kakvom je stanju Milorad Dodik: “Steže me oko srca, drhti mi glas kada se setim, NA ŽALOST…”

  0
  4212

  Milorad Dodik zasigurno je tema broj jedan u političkom svijetu posljednjih dana, a sve se događa od posjeta ruskog političara Sergeja Lavrova, kada mu je član predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Republike Srpske dao ikonu. U tom vrlo lijepom činu ne bi bilo ništa čudno, da se ne ispostavi da je Milorad Dodik poklonio ukradenu ikonu, koja je nestala iz Ukrajine.

  Svi dobro znamo kakvi su odnosi između Ukrajine i Rusije i da se posljednjih 20 godina nisu tolerirali i bili su na rubu rata, a sada možete samo zamisliti kako je Ukrajincima kad saznaju da im je netko ukrao dragocjenu dragocjenost. ikonu i da ju je darovao njihovim smrtnim neprijateljima?

  Milorad Dodik je od srama pao na zemlju, a kad je tek shvatio kakvu je glupost napravio, povukao se i rekao da je u kontaktu s pozitivnom osobom u covid 19, pa je sada u izolaciji najmanje 10 dana. Vijeće UKCV-a Banja Luka-Republika Srpska također je jučer objavilo navodeći u svojoj izjavi da je Milorad Dodik bio pozitivan na covid 19. Ima teške bolove u plućima i da ima bilateralnu upalu pluća, što za njega uopće nije dobro.

  Reagirao je i Aleksandar Vučić rekavši da je poslao jedan od svojih specijalnih medicinskih timova, koji se brine o njemu. Iako je za srbijanske medije rekao da njegovo stanje nije ni idealno ni loše, ali i da mu stoji na raspolaganju VMA u Beogradu ako postoji potreba za njegovim daljnjim liječenjem. Vaša mišljenja?

  LEAVE A REPLY