Jovana jutros u NOVU EMISIJU došla u miniću: Prekrstila noge, SVI gledali u OVAJ DETALJ: Šta će crni Željko reći?!

  0
  1827

  Danas malo pričamo i dotičemo se globalnih medija na ovom području, a srpski medijski prostor uvijek je bio prepun intriga i vrlo diskutabilnih situacija. Jovana Joksimović tako je jedna od najboljih voditeljica s ovog područja, koja je voditeljica preko 20 godina svog života.

  Karijeru je započela na RTS-u, a kasnije je prešla na komercijalnu televiziju Pink, da bi na kraju doživjela brodolom na Prvoj TV kada je nakon 3 sezone vođenja jutarnjeg programa s kolegom Srđanom Predojevićem dobila otkaz na ovoj televiziji. Imala je sreće, jer je nije htjela nijedna od TV kuća, pa je svoje mjesto pod suncem pronašla sa suprugom Željkom Joksimovićem, koji je prošle godine otvorio svoju televiziju K1.

  Jutarnji program zove se “Uranak”, a koji je već vrlo popularan u Srbiji, a Željko Joksimović zadovoljno trlja ruke, jer je dobio vrlo dobrog domaćina, koji u početku nije želio tamo raditi, ali sve se poklopilo za nekoliko mjeseci , pa je ostala bez posla i bez angažmana, pa je morala i ovaj posao.

  Sada je bombardirana svojim Insta pričama o događajima u njenom životu, a većina ih je s novog posla. Tako je jutros postavila priču prije početka jutarnjeg programa, kada je pozirala u prelijepom mini trule boje trešnje, a može se reći da nikada nije izgledala bolje. Međutim, sakrila je međunožje rukom, a svi su se pitali što ona tako vješto skriva od svojih obožavatelja na Instagramu. Vaša mišljenja o Jovani Joksimović?

  LEAVE A REPLY