ZARAĐUJE MILIONE a neće da plati luksuz! Stipsa pobegla iz Beograda, SVI ZAPREPAŠTENI GDE DANAS ŽIVI: Pa što mu je OVO TREBALO?!(FOTO)

  0
  1183

  Krenimo večeras da se dotaknemo lokalne pozornice koja bilježi rekordne minuse zbog cijele situacije s covid 19. U posljednjih 10 mjeseci nije bilo koncerta u dvorani ili klubu na ovom području. Samo ako se netko snađe poput Darka Lazića, Ace Lukasa ili Cece Ražnatović i održi koncert u inozemstvu na privatnoj zabavi ili vjenčanju.

  Domaće zvijezde, koje nisu toliko na cijeni, to rade unutar Srbije, a u selima su najbolja vjenčanja na kojima se plaća najbolje. Nema inspekcija, ne plaća se porez i može se reći da je to uvjerljivo najslađi novac. No, imamo i one koji ne nastupaju poput Miroslava Ilića, koji je pametno štedio sve ovo vrijeme, tako da danas može lako živjeti od svoje ušteđevine.

  Kaže da mu je za mjesečne troškove dovoljno 3.000 eura, a jedan koji je u to vrijeme bio i vrlo pametan je Zdravko Čolić, koji je stekao ogromno bogatstvo, ali je vrlo mudro uložio u svoja ulaganja koja se danas itekako isplaćuju. , Kupio je brata i otvorio trgovinu ćevapa u Beogradu, a vrlo skup recept za ćevape kupio je od popularnog sarajevskog majstora s Baščaršije. Do sada je s obitelji živio u ogromnoj vili na brdu mačaka na Dedinju, a sada je odlučio promijeniti mjesto.

  On se, zajedno sa suprugom i dvije kćeri, ponovno vratio u Beograd, a sada živi na Košutnjaku, očito je da mu nedostaje gradska gužva. Ovaj je dio Beograda među najtišima u cijelom gradu i očito je da njemu i njegovoj supruzi najviše odgovara.

  LEAVE A REPLY