VRATIO MU 5.000 DINARA POMOĆI! Kad čujete šta je penzioner napisao Vučiću, PAST ĆETE SA STOLICE!(FOTO)

  0
  1044

  Danas razgovaramo o situaciji u Srbiji koja je u posljednjih 10 mjeseci bila vrlo diskutabilna, jer je cijela priča s covidom Pavidom 19. Aleksandar VUčić do sada puno učinio za svoje građane, dijeleći pakete i puno novčane pomoći za svoje građane. . Pritom prvo pomislimo na 100 eura koje je podijelio u svibnju, a hladnije je podijelio manjim tvrtkama, kao i pop umjetnicima.

  No, da uvijek ima nezadovoljnika, pokazuju podaci kao i priča koja se jučer proširila Srbijom i Balkanom, a ovaj se umirovljenik divi cijelom Balkanu, koji je pokazao prije svega veliko srce, ali i određenu dozu hrabrosti. . Podsjećamo, Vlada Srbije poslala je jednokratnu pomoć od 5.000 dinara na adrese umirovljenika, ali Mile Delić je u ovim vrlo teškim vremenima odlučio učiniti nešto vrlo hrabro.

  Naime, u poštanskim uredima Srpske napravio je novu uplatnicu i obratio je Aleksandru Vučiću, te mu osobno vratio 5.000 dinara, a ispod nje napisao “Vratite otetog”. Inače, Mile je u mirovini i bio je pilot, a u potpisu ove uplatnice napisao je da ga je Vučić, zajedno s državom, oštetio za oko 300.000 dinara, pa želi svoj novac, uopće mu ne treba tih 5.000 dinara.

  Podsjećamo, Mile je prije 3 godine Vučiću oteo 5000 jednokratnih pomoći za umirovljenike, a potom je obnašao funkciju premijera države. Pitanje je sada, koliko će to imati učinka, jer u posljednje vrijeme 1,72 milijuna umirovljenika živi u vrlo teškim uvjetima. Primate li mirovinu i koliko ste zasad zadovoljni?

  LEAVE A REPLY