SRPSKA STRALETA OSUĐENA NA 4 GODINE ZATVORA! Gastozova bivša ŠOKIRALA SRBIJU, evo šta je napravila, HOROR! (FOTO)

  0
  606

  Za danas vrlo zanimljiva priča, a dolazi nam iz svijeta popa i srpskog estrade u kojoj vlada svijet stvarnosti kao i popularne starlete koje su svoje mjesto pod suncem stekle u posljednjih 20 godina. Sve je počelo sa Stanijom Dobrojević i Tijanom Ajfon, a danas svaka druga djevojka u Srbiji liči na njih, a što je još gore, pokušavaju izgledati poput njih.

  Tako je Teodora Radoičić, koja ima 24 godine, u Beču osuđena na 4 godine zatvora zbog trgovine drogom. Poznata srpska starleta koja je sudjelovala u reality showu Parovi, a bila je u vezi sa poznatim influencerom Gastosom, koji i danas sudjeluje u ovom reality showu. Prošle godine se zbog Damira P, koji je bio zatvoren u Beču, ukrcala na avion iz Beograda i otišla tamo živjeti.

  Ljubav će je sada koštati slobode, jer se povezala s Damirovim prijateljem dok je bio u zatvoru i obavljala prljave poslove za njega, ali pala je i austrijski sud za nju jednostavno nije imao milosti. Sad će umjesto suvremenih krpa nositi široku zatvorsku odjeću. Theodora je na sudu rekla da nikada nije pokušala drogu i da nikada nije bila umiješana u trgovinu ljudima, no kad je njezin dečko ušao u sudnicu, odmah je promijenila zapisnik i sve olako priznala.

  Podsjećamo, ona je zajedno s dečkom Damirom i još dvojicom muškaraca uhićena u njihovom stanu, a kod njih je pronađeno čak 4 kilograma heroina. Njezin je dečko, uz 7 godina zatvora, dobio još 7, pa sada mora ležati punih 12 godina zatvora.

  LEAVE A REPLY