PA SELJAČINO JEDNA?! Ljuba Aličić u avionu uradio nesšto OGAVNO! Putnicima se zgadio život! FUJ! (VIDEO)

  0
  1752

  Danas se malo dotičemo teme domaćeg šou-biznisa, a i nekih pjevača kojima etiketa nije jača strana. Mnogi od njih su neobrazovani, spustili su se sa sela u velike gradove i tamo se malo uklopili, ali pravo selo u njima nikada nije uspjelo izaći. Tako svako malo imamo neke vrlo oprečne fotografije i videozapise koji pokazuju njihovu razinu nekulture.

  Društveni mediji samo bruje o takvim stvarima i nije čudno kad to učini neka zvijezda u usponu, ali kad etablirani pjevač učini nešto odvratno, onda se definitivno stavi prst na čelo i zapita se, pa kako je to moguće? Danas govorimo o Ljubi Aličiću, koji je nedavno izašao iz izolacije, jer je bio više nego ogreban od infekcije, pa je proveo više od 3 tjedna u kućnoj izolaciji.

  Imao je upalu pluća, ali kad se njegova supruga brinula o njemu, tada mu je sve bilo lakše. Ljuba poput Ljube nije dugo čekao da počne nastupati, a kopirao je Cecu Ražnatović, pa je prošlog vikenda odlučio zapaliti Francusku, gdje je imao jedan privatni nastup, i gdje se dotjerao s eurima. Po povratku iz Pariza letio je letom za Beograd, gdje je napravio stvar o kojoj su prenijeli svi srpski mediji.

  Da nešto nije u redu s plućima, pokazuje i ova fotografija koja je obišla sve portale, a prvo je počeo nazivati ​​stjuardesu. pa je počeo stvarati buku i počeo ometati sve u avionu. Tada je opet počeo snažno kašljati i svu sluz bacio u papirnatu vrećicu.

  LEAVE A REPLY