EVO ZBOG KOJE ŽENE JE ŠIJAN OSTAVIO GOCU! Rodila mu sina MESEC DANA PRE SMRTI, a onda samo nestala BEZ TRAGA!(FOTO)

  0
  1237

  U nastavku današnjeg članka vrlo zanimljiva vijest i priča koja nam dolazi sa srpske pozornice. Dobro znamo da svi vi volite događaje u bračnim zajednicama što se tiče poznatih pjevača. Bračne spletke oduvijek su zanimale cijelu balkansku javnost, a svi dobro znamo kakvu je eksploziju u medijima prošle godine napravila Jelena Karleuša kad je uhvaćena u varanju supruga Duška Tošića s Ognjenom Vranješem.

  Bila joj je to izvrsna reklama, jer su mediji i žuti tisak, kao i društvene mreže, pisali samo o toj sapunici. Objavljen je video, nove kontroverze slike, izjave i dvoboji Tošića i Vranješa te suđenja na istu temu. Zoran Šijan bio je opasan momak s beogradskog asfalta, sportaš koji je bio oženjen Gocom Božinovski. Iz tog braka imali su i sina, čak se priča da je imao mutnih afera sa Željkom Ražnatović Arkanom.

  Međutim, ono što se vrlo rijetko zna jest da ju je puno varao, a ovih su dana izašle informacije o dotičnoj ženi. Riječ je o izvjesnom Gorani s kojim se pojavljivao u medijima, i to na javnim mjestima, tako da je Šijan zapravo imao dvije žene. jedan je bio kod kuće, brinuo se o djeci i kući, dok je Gorana poslužila kao razonoda, ali njih se dvoje nisu puno žalili zbog drugog.

  Gorana je čak i sina rodila 1999. godine, iako je u izvanbračnoj vezi Goca i dalje u vrlo dobrim odnosima s njom. Vaša mišljenja?

  LEAVE A REPLY