DODIK DEFINITIVNO POZITIVAN! Posetili ga i novinari u bolnici, KOLUTA OČIMA, JEDVA DIŠE, ima samo JEDNU POSLEDNJU ŽELJU!

  0
  5643

  Glasina o srpskom članu predsjedništva Miloradu Dodiku, koji je u središte regionalne javnosti došao prije nekoliko dana kada je imao sastanak s ruskim visokim predstavnikom Sergejem Lavrovom, i tom mu je prilikom poklonio ikonu, za koju se kasnije shvatilo da je ukraden. Najgore od svega je što je ikona ukradena u Ukrajini, koja je veliki protivnik Rusije, i na taj je način u ovom slučaju na vruću tavu izlivena samo vatra.

  Sad se postavlja pitanje gdje je ikona ukradena Miloradu Dodiku, a on se srušio kao u zemlji, jer je u ovom slučaju doživio pravi medijski linč, jer su mediji jedva čekali da ga iznenade i naprave sve što žele s njim. Samo dan nakon velikog skandala, iz svog ureda glasnogovornik je obavijestio sve medije da je Milorad Dodik u kontaktu s osobom koja je pozitivna na covid 19, pa mora biti u izolaciji najmanje 10 dana.

  U medijima se puno govori da je taj čin jednak zatvorskim kaznama, kao i da bi vrlo lako mogao izgubiti funkciju predsjednika države, jer je ova sramota koju je doživio jednaka samoubojstvu. Tako se danas sastalo vijeće na UKC-u u Banjoj Luci, na kojem se razgovaralo o zdravstvenom stanju predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

  “Primijećeno je da ima poteškoće s disanjem, bolovima u prsima i trbuhu, kao i da ima obostranu upalu pluća. Pozitivno je za covid 19 “, saopšteno je iz Kliničkog centra Republike Srpske. Izvještavaju da ima samo jednu želju, a to je da se obrati medijima i objasni sve nejasnoće u vezi sa spornom ikonom.

  LEAVE A REPLY