VELIKI PREOKRET! BH mediji: “Dodik će morati na ROBIJU zbog UKRADENE IKONE!” Čovek uopšte nije bolestan!

  0
  3962

  U posljednja 2 dana glavna vijest ne samo u Bosni i Hercegovini već i u cijeloj regiji je vijest o tome kako je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik ministru vanjskih poslova Republike Rusije Sergeju Lavrovu predstavio “ukradenu” ikonu. Naravno, iz Banjaluke stižu oprečne informacije da ništa od toga nije istina.

  Koliko god Bosni i Hercegovini stalo do svega ovoga, druga dva člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine uopće se nisu pojavila na ovom prijemu. Međutim, ono što je sigurno jest da je ikona ukradena u Ukrajini, a dospjela je i u Republiku Srpsku, pa je završila u Rusiji. Sad ga apsolutno zanima kako je ta ikona uopće došla do Milorada Dodika.

  Ovu vijest mediji su jedva primili iz druga dva bh. Entiteta, koji su doslovno razapeli Milorada Dodika, koji se od jučer slučajno nalazio u desetodnevnoj izolaciji, jer se sumnja da je bio u kontaktu s osobom pozitivnom za covid 19. Mnogi misle da nije bolestan i da samo želi pobjeći od velike sramote i vrlo neugodnog položaja u kojem se nalazi.

  UKC Banja Luka izvještava da je stanje predsjednika Dodika vrlo stabilno, te da svaki dan medicinska sestra odlazi u laktove kako bi provjerila njegovo zdravstveno stanje. Kako će cijela ova glasina završiti, tek ćemo vidjeti u narednim danima.

  LEAVE A REPLY