PROKLETSTVO LAZIĆA! Samo što mu je otac umro, Darko objavio:”UMREĆU OD TUGE MAMA JE…” Strašno…

  0
  1463

  Prije par dana imali smo vrlo zanimljiv članak koji je govorio o stalnoj nesreći koja prati i utječe na pjevača narodne glazbe Darko Lazić. Prvoga rođaka prvi je put izgubio u prometnoj nesreći prije par godina, a odmah nakon toga doživio je i prometnu nesreću iz koje je jedva izvukao glavu. Razveo se od prve supruge Ane Sević, a zbog svoje nediscipline umalo je izgubio nogu s kojom nije postupao kako bi trebao.

  Kasnije je upao u goleme dugove, a nagađa se oko brojke od oko 300.000 eura. Posuđivao je od ljudi iz podzemlja, a kad se budete igrali s vragom, on će vas odvesti. Sada je pod patronatom Švicarke Mirse iz Züricha, koja mu je ujedno i menadžerica te mora nastupati tamo gdje kaže i naredi, a poznato je da ovo mjesto zločina ima ogromnu diskoteku u Zürichu, gdje poznati pjevači dolaze na njegovu svirku.

  Nedavno je redakcija Kurira posjetila Darkovo selo i tamo naišla na vrlo zanimljivu priču o tome kako je njegova kuća sagrađena na velikom groblju i zato ih prati nesreća poput cijele obitelji. Prije par dana izgubio je i oca u bezazlenoj operaciji, pa se samo očekuje što će mu se dalje dogoditi.

  Smrt oca uvelike je pretrpjela njegova majka, do koje je sada samo stalo, i kaže da odbija jesti i da uopće ne želi jesti. Kako je izjavio za srbijanske medije, umro bi od tuge kad bi joj se nešto dogodilo. Vaša mišljenja o Darku Laziću? Pišite nam ..

  LEAVE A REPLY