POPULARNA PEVAČICA I ŽENA NAŠEG POZNATOG GLUMCA NESTALA BEZ TRAGA! Preko noći postala VERSKI FANATIK! (FOTO)

  0
  2873

  Vjerujemo da ste do sada puno puta čuli da su neki ljudi iz svijeta estrade jednostavno okrenuli novu stranicu u svom životu. Ostavili su mikrofon i potpuno počeli raditi neke vrlo čudne poslove, koji nemaju nikakve veze sa pozornicom. Najbolji primjer je poznata hrvatska pjevačica Ivana Banfić, koja je iznenada nestala sa scene, otišla u Afriku gdje je živjela s plemenima u glinenim kućama.

  To joj se duhovno iskustvo toliko svidjelo da se vratila u Hrvatsku, preselila u Čakovec, tamo sagradila identičnu kuću i danas živi bez struje, samo od plodova svog rada, odnosno onoga što sije i jede. Čudno, zar ne? Danas se vraćamo u devedesete godine prošlog stoljeća, kada je pozornica bila više nego jaka, i tada su nastale neke od najboljih pjesama tog doba.

  No, puno pjevača iz tog vremena jednostavno je nestalo sa scene, a jedna od njih je i bh. Pjevačica Amila Glamočak. Bila je udata za Admira Glamočaka, poznatog bh. Glumca, s kojim ima i jednog sina, ali brak je pukao jer se Amila toliko posvetila vjeri da je čovjek jednostavno više nije mogao podnijeti. Prema posljednjim informacijama, spakirala se i otišla u Tursku.

  Prema riječima njihovih bliskih prijatelja, dobila je stroge naredbe da se ne oglašava putem medija, gdje se nalazi i što radi. Prema bh. Medijima, posljednji put je viđena u turskom zboru “Kewser”. Što mislite o ovakvim stvarima?

  LEAVE A REPLY