POLICIJSKI ČAS CELU NOVU GODINU! Oglasila se i Dr.Darija, ima VAŽNO obaveštenje, BEZ OKOLIŠANJA!

  0
  2177

  Vjerujemo da svakih 5 minuta provjeravate svoje omiljene web portale i čitate koje su nove vijesti povezane s covid 19. Mislimo da je iz dana u dan situacija sve gora i gora što se tiče same epidemiološke situacije. Broj oboljelih postaje sve veći i veći, a vi jednostavno ne vidite svjetlost na kraju tunela. Čak i kad se sjetimo riječi liječnika, koji tvrde da na virus utječu niske temperature, tada problemima nema kraja.

  U posljednjih nekoliko dana kilometarske kolone na graničnim prijelazima širom regije ulijevale su dodatni strah za sve one koji se boje moguće infekcije. Možete li samo zamisliti koliki će protok ljudi biti u sljedećih 10 do 15 dana? Krizni štabovi apeliraju na građane da izbjegavaju masovna okupljanja, ali kako objasniti graditeljima koji su došli na proslavu Nove godine i Božića u Srbiju?

  Novinar iz Srbije podigao je totalni nered na društvenim mrežama, rekavši da ne moraju ići sada, kad nisu bili tamo kad je bilo najteže, a to je sigurno razdoblje bombardiranja i velike krize u Srbiji 1999. godine.

  Krizni stožer iz Srbije na čelu s dr. Darijom Kisić Tepalčević složio se da bi tog dana trebali orati da nose maske, posebno prije Nove godine, i da izbjegnu veće kontakte, ali provjerit će i situaciju u pogledu broja zaraženih, pa ne isključuje mogućnost uvođenja policijskog sata za Novu godinu. Što mislite o svemu tome?

  LEAVE A REPLY