OVO je žena Ljube Aličića! “Ja sam nju iz škole ukrao, imala je 12 godina, odmah sam znao da je LJUBAV MOG ŽIVOTA!” (FOTO)

  0
  1869

  Dosta je bilo crne kronike i virusa korone, posvetimo se malo domaćem estradi koja je u zadnjih 10 mjeseci bila jako zapostavljena kako je cijela priča s covidom 19. Apsolutno ostali bez posla, što je normalna stvar, jer više nema nigdje održati koncert zbog cijele epidemiološke situacije.

  Većina njih svih dobila je pomoć od 90.000 dinara, ali i dalje je jako teško živjeti, dok su oni malo stariji pjevači koji imaju malo mozga u glavi, na svojim računima imali velike zalihe novca, pa su cijelu ovu priču bili spremni dočekati s covid 19. Neki od njih su se razboljeli, dok su neki umrli od covid 19.

  Ljuba Aličić jedan je od njih, koji je prije 2 mjeseca jedva izvukao živu glavu. Na kućnom je liječenju gotovo 3 tjedna, a bez supruge jednostavno ne zna preživjeti te teške trenutke. Kako je izjavio za beogradske medije, primio je vrlo velik broj infuzija, više od 10 dana nije ništa jeo i, kako je naveo, želio je masnu hranu i kiseli kupus, ali na sve to morat će malo pričekati.

  1988. upoznao je suprugu Željanu, koja je imala jedva 12, a on 20 godina. Njezin je pristanak dobio od njezinih roditelja, pa su se vrlo brzo vjenčali. Sviraj mi Željana, pjesma je posvećena samo njoj s kojom danas ima 2 sina. Nosi cijelu kuću i stup je cijele obitelji, pa nije ni za što na svijetu, 38 godina braka nije mala stvar. Vaša mišljenja o ovome?

  LEAVE A REPLY