ZELENI DŽEMPER; LICE BEZ ŠMINKE; A DOLE?! Brena na Zlatiboru uslikana u OVOM izdanju, pa KAKO TE NIJE STID?! Unuke imaš..(FOTO)

  0
  3330

  Svijet estrade i estrade na prisilnom je odmoru u posljednjih 10 mjeseci jer je cijela ova priča s virusom korone započela. Tako se napokon mogu sada odmoriti, jer cijeli život govore kako su se neprestano umarali od jakih nastupa, a sada konačno imaju priliku odmarati se cijelo ljeto. Međutim, neki moraju opet kukati, jer novca nema, jer nema performansi.

  Tako su ovih dana po drugi put dobili financijsku injekciju od 90.000 dinara. Da nisu u krizi pokazuju i njihovi Instagram profili koji su vrištali s luksuznih odredišta, a iz toga se moglo vidjeti da su im bankovni računi i dalje vrlo debeli. Lepa Brena jedna je od onih koja je gotovo mjesec dana provela na luksuznom krstarenju Azurnom obalom s cijelom svojom obitelji.

  Obišli su Francusku i Italiju, a završili u Crnoj Gori. Sada je, međutim, vrijeme malo hladnije, a Lepa Brena i njezin suprug nisu se odlučili za odlazak na strana skijališta, već su povjerenje povjerili Srbiji, jer je ona završila na Zlatiboru. Boba je završila s prijateljima, dok je Lepa Brena odlučila provesti vrlo ugodnu večer sa svojim prijateljima.

  Na slikama je bez trunke šminke, a na sebi je imala samo zeleni džemper. Njih su dvoje nedavno proslavili i 29 godina sretnog braka.

  LEAVE A REPLY