SUKNJE NOSA I NE DA ŽENI DA SE USELI U STAN! Ovo je Đorđetova žena, NIKO NE VERUJE ŠTA JE OŽENIO?! (FOTO)

  0
  3227

  U nastavku današnjeg članka malo ćemo se dotaknuti najgledanijeg TV programa nakon Farme u cijeloj regiji, a to je zasigurno glazbeno natjecanje Zvezde Granda. Vrlo kvalitetan program koji se na našim prostorima emitira od 2005. godine i od tada je iznjedrio puno kvalitetnih pjevača koji su danas postali etablirane glazbene zvijezde.

  Iznimno gledan i kvalitetan program, koji pored dobrih i kvalitetnih mladih pjevačkih zvijezda imamo i sjajni žiri koji se tijekom godina i godina emitiranja jako promijenio, ali žiri je uvijek bio isti, a to su zasigurno dva šefa, Lepa Brena i Saša Popović koji uvijek su predsjedavali porotom. Posljednji krug žirija bio je ovdje već dugi niz sezona zajedno.

  Marija Šerifović, Jelena Karleuša, kao i Đorđe David ovdje su već treću sezonu zaredom i može se reći da su najpopularniji od svih, a njihove svađe i svađe čine ovaj program vrlo popularnom emisijom. Danas govorimo o Davidu koji je vrlo specifičan glazbenik, ima vrlo čudan stajling za muškarca.

  Nosi kožne suknje, ali u srcu je roker, a ono što se o njemu vrlo malo zna jest njegov privatni život koji čuva poput dragog kamena. Vrlo je discipliniran, takvi su i njegovi kandidati, slično kao i on sam. Posljednjih je 15 godina s Anom, s kojom se poznaje još od srednje škole, a s kojom ima kćer, neoženjeni su i ne žive zajedno, što je pomalo čudno. Evo je, vaša mišljenja o njegovoj nevjenčanoj ženi?

  LEAVE A REPLY